Loop- en wandelgroep Marsdijk-Assen traint ieder type hardloper. Van gezelligheidsloper tot prestatieloper. Voor mensen die wat aan hun gezondheid willen doen en voor mensen die willen afvallen. Bij Loop- en wandelgroep Marsdijk-Assen is het belangrijk dat er veel plezier aan het hardlopen wordt beleefd. Het motto is dan ook : “Run for Fun”.
Waarom samen hardlopen?
Trainen in een groep is gezellig, motiverend en veilig. Samen hardlopen is een spannende, plezierige en inspirerende manier om je sportief en geestelijk te ontwikkelen.

De loopgroepen van Loop- en wandelgroep Marsdijk-Assen bestaan uit enthousiaste lopers van alle niveaus. Zowel beginnende als ervaren lopers trainen met veel plezier. Er zijn twee loopgroepen waaronder een jogging/beginnersgroep. Een training bestaat uit inlopen, warming-up oefeningen, de kern b.v. interval-, piramide- of krachttrainingen en aan het eind cooling-down oefeningen en uitlopen.

De loopgroep van de woensdagavond is het meest geschikt voor de beginnende loper. Ook kun je als beginnende loper misschien eerst kiezen voor de jogginggroep. Zie voor informatie daarover de link Jogging op deze homepage